Blog

Vintagekläder – perfekt till maskeraden

Då och då händer det att man blir bjuden på maskerad, och många tycker att det är lika svårt varje gång att bestämma sig för vad man ska klä ut sig till och att hitta en passande maskeraddräkt. Ett alternativ som man kan ha i åtanke då är vintagekläder, som passar perfekt om man vill klä ut sig med ett visst årtionde som tema. Man skulle till exempel kunna gå som 50-talsrockabilly, 70-talshippie eller 60-talsfashionista. Om man lägger ner lite tid på att leta efter äkta vintagekläder kan man få en genuin look som kommer att imponera på alla på festen.

Ett bra ställe att börja när man letar efter vintagekläder är Beyond Retro, som har flera butiker i Stockholm. Här hittar man ett enormt utbud av kläder från flera olika årtionden, och det bästa är att man även kan hitta plagg som är lite utöver det vanliga, med extra mycket paljetter, fransar eller axelvaddar. De har även skor och accessoarer, vilket betyder att man kan hitta hela looken på ett ställe, om man har tur.

Om du inte lyckas hitta vintagekläder som passar den stil du har tänkt dig, eller om du ångrar dig och skulle vilja klä ut dig till något annat, kan du alltid gå in på Partykungen.se, där det finns ett stort utbud av maskeradkläder för alla tillfällen.

Related Posts

You may like these post too

Vintage – en modern gammal trend

Ta hand om dina vintagemöbler på rätt sätt

dot-blog