Blog

Shoppa begagnat till barnen

När man har småttingar är det lätt att utgifterna ökar drastiskt, något som kan bli kämpigt för många familjer. Spädbarn kan växa ur sina kläder på bara några veckor och när de börjar förskolan behöver de nya skor, stövlar, regnställ, vinterkläder och skalkläder varje säsong. Att köpa allting nytt blir väldigt kostsamt, och det är inte heller särskilt miljövänligt att ständigt köpa nya saker som bara används en kort tid för att sedan bli liggande.

Att köpa helt nya cyklar och barnvagnar kan bli en väldigt dyr historia, men det behöver inte nödvändigtvis bli det. Köp begagnat, men var noga med att kontrollera att de produkter du köper stämmer överens med vad som står angivet i annonsen, och att de håller den säkerhetsstandard som krävs. Både cyklar och barnvagnar som har använts mycket kan man ibland behöva byta ut vissa delar på. På tooorch.com kan du bland annat köpa nya däck till både cyklar och barnvagnar.

Genom att handla kläder och andra saker till dina barn på second hand kan du spara åtskilliga tusenlappar om året. Det finns flera olika ställen som du kan handla second hand på. Om du föredrar att handla i fysiska butiker kan du gå till secondhandbutiker som arbetar med välgörenhet. De har ofta ett stort utbud av barnkläder och böcker till mycket låga priser. Genom att handla i en sådan butik stöttar du butikens biståndsarbete.

De senaste åren har en ny marknadsplats tillkommit, nämligen köp- och säljgrupper på Facebook. Det är många privatpersoner som säljer allt möjligt i dessa grupper. Barnkläder är vanligt förekommande i dessa grupper, likaså prylar som till exempel pussel, tv-spel och köksattiraljer. Det finns även en hel del grupper på Facebook som riktar in sig på någonting särskilt, som till exempel böcker, barnprylar och pussel med mera. Via dessa grupper har du dessutom möjlighet att själv sälja vidare sådant du inte längre behöver eller vill ha.

Related Posts

You may like these post too

Var hittar man vintage?

Att handla vintage. Plagg, inredning och prylar!

dot-blog