Sommarloppisen 2013

Sommarloppisen på Trädgården är tillbaka! Precis som förra året är det loppis under Skanstullsbron varje lördag, hela sommaren. Att boka bord kommer att vara billigare än förra året. Från 350 kr kommer det att kosta. Bokningen öppnar på tisdag den 26 mars. Så här såg det ut förra sommaren.

 

Sommarloppisen på Trädgården är ett samarbete mellan mässarrangören Bakåt:Framåt (Vintagemässan, Retromässan, Cityloppisen mm) och restaurangen/klubben Trädgården under Skanstullsbron.

 

Sommarloppisen på Trädgården äger rum varje lördag, hela sommaren, kl 12:00-18:00 på Trädgården i Skanstull. Det bjuds på cirka 100 meter loppisbord med privata säljare och butiker, två barer, mat och DJ:s/musik i en blandning som gör sommarens lördagseftermiddagar. Här kan du äta och med en kall öl eller ett glas vin i din hand fynda allt från kläder till prylar som väntar på att få nya ägare. Glöm inte kontanter.

 

Alla är välkomna att besöka. Alla är välkomna att hyra en plats för att sälja sina saker – privatperson som butik.

 

Exakta datum för Sommarloppisen är:
1, 8, 15, 29 juni
6, 13, 20, 27 juli
3, 10, 17, 24, 31 augusti

 

Sommarloppisen på Trädgården
Lördagar kl. 12:00-18:00
Trädgården
Hammarby Slussväg 2
Stockholm

 

Det blir sommar även i år.